Pickup si Livrari

Va asteptam in vizita sau venim noi! Puteti plasa comenzi direct prin site cu pickup sau livrare acasa (livram in orasul Oradea si imprejurimi). Pofta buna!

Puteti plati cu cardul si pe site.PENTRU COMENZILE DE PICKUP PLASATE DEJA VA RUGAM SA SUNATI LA 0770.706.655 PENTRU STATUS. MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

 

- Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda care nu are trecut corect numarul de telefon in comanda sau nu se raspunde la telefon dupa mai multe incercari sau care este prea departe de locatie si nu o putem onora.
- Procesam comenzile primite zilnic, doar intre 11:00 - 21:30 (ultima comanda), pentru livrare si pickup de la adresa CALEA REPUBLICII Nr 13, cod postal 410032, Municipiul ORADEA, Judetul Bihor, Romania.
- Primim comenzi prin site si la telefon: 0770.706.655 .

Timpul de pregatire a comenzilor poate ajunge pana la 30-75 de minute de la plasarea comenzii in functie de mai multi indicatori. De regula, sushi-ul dureaza mai mult pentru ca se face proaspat si la comanda doar.

PICKUP - comenzile plasate pe site se pot ridica de la adresa: CALEA REPUBLICII Nr 13, cod postal 410032, Municipiul ORADEA, Judetul Bihor, Romania.

- Comanda se plaseaza pe site sau la telefon și se ridica DOAR de la adresa: CALEA REPUBLICII Nr 13, cod postal 410032, Municipiul ORADEA, Judetul Bihor, Romania. Timpul de pregatire a comenzii variaza intre 30 si 75 de min 
Selectati la metoda de livrare:   "Ridicare personala de la Japanos"

Livrare. Conditii pentru livrare

- Comanda minima pentru livrari la domiciliu este de 40 lei in orasul Oradea si 75 lei in zona Metropolitana (suma finala de plata a produselor)
- Datele necesare pregatirii comenzii sa fie complete.
- Comenzile plasate pe site inainte de ora 11 AM vor fi pregatite incepand cu ora 11 AM
- Plata cu cardul se face doar prin site, nu si la livrare. Platile sunt securizate si va redirectioneaza catre site-ul procesatorului de plati Netopia Payments (Mobil Pay) astfel incat platile sa fie sigure pentru confortul dumneavoastra.
- Produsele nu vor fi toate asezate in cutie separata. Daca sunt mai multe produse din categoria sushi a la carte, acestea pot fi puse intr-un singur platou/mai multe.

Precomanda

- Daca doriti sa faceti comanda din timp pentru urmatoarea zi sau pentru a fi siguri ca ajunge la ora dorita, mentionati acest lucru in campul de notite de pe pagina cosului de cumparaturi sau sunati la 0770.706.655

Zone de livrare

Livram in orasul Oradea si imprejurimi (zona Metropolitana: Santandrei, Sanmartin, Nojorid, Osorhei, Bors, Paleu si Biharia)

Timpul de livrare
- Toate comenzile se pregatesc pe loc. De aceea timpul de livrare poate varia, in functie de timpul de pregatire a comenzii, alocarea unui sofer, conditiile de trafic la ora plasarii comenzii si de numarul de comenzi aflate in lucru. Oradea: 45-90 min. Zona Metropolitana 60-120 min

Alte informatii
- Imediat dupa plasarea comenzii veti primi un email de confirmare. Nu este necesara confirmarea telefonica a comenzii.
- Daca nu sunt toate informatiile necesare comenzii (numar telefon) sau nu sunt indeplinite conditiile din aceasta pagina, ne rezervam dreptul de a refuza comanda, fara o notificare prealabila.
- Pentru comenzile anulate, platite deja cu cardul, banii vor fi returnati prin transfer bancar, plata fiind operata de catre noi a doua zi lucratoare dupa ce ne vor fi comunicate informatiile necesare platii, banii urmand a fi incasati in functie de timpul de procesare a bancii.

Info comenzi

- contact at japanosoradea.ro / 0770.706.655.